Financieringen

Het lenen van geld is vrijwel overal mogelijk. Cadmus Financial Group BV biedt u echter de mogelijkheid om een bedrag te financieren dat bij u past. Voorkom dat u geconfronteerd wordt met onaangename financiële verrassingen en profiteer van de standaard lage rente die wij u bieden. Doordat wij samenwerken met verschillende banken kunnen wij kijken naar de meest actuele rentestanden. Op deze manier kunt u voorkomen dat u onnodig een te hoge rente moet betalen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om normale financieringen of specifieke zakelijke financieringen. Cadmus Financial Group BV heeft namelijk als doel om u verder te helpen, ongeacht de situatie. Wij gaan verder waar andere adviesbureaus ophouden. Lees hier alles over financieringen bij Cadmus Financial Group BV.

25 jaar ervaring Ruim 25 jaar
ervaring
Particulieren en MKB Zowel particulieren alsook kleine MKB kantoren
Groot netwerk Groot netwerk
met vaste partners
Persoonlijk advies aanvragen

Overstappen zonder zorgen?

Heeft u momenteel een lening bij een andere bank of kredietaanbieder waar u niet tevreden over bent? In dat geval kan Cadmus Financial Group BV ervoor zorgen dat uw huidige lening wordt afgelost en opgezegd. Ondanks dat er mogelijke kosten verbonden zijn aan het vroegtijdig beëindigen van uw persoonlijke lening, is het zeer aannemelijk dat u bij ons geld kunt besparen zodra u een lening bij ons afsluit.

Het afsluiten van een zakelijke financiering 

Een zakelijke financiering kan ervoor zorgen dat uw onderneming zowel op korte als lange termijn gefinancierd kan worden. Deze vorm van financiering kan mogelijk gemaakt worden door middel van een hypotheek. Zodra u een zakelijke financiering wenst af te gaan sluiten, is het van belang om eerst inzicht te krijgen in de hoeveelheid die u kunt gaan financieren. Het is namelijk niet verstandig om  financieringen af te sluiten die u financieel gezien niet kunt dragen. Breng daarom vooraf duidelijk in kaart wat u wel en niet kunt gaan betalen en voorkom zodoende dat u met financiële complicaties krijgt te maken. Daarnaast kunnen wij u hier uiteraard adequaat in adviseren, zodat u een duidelijk beeld krijgt bij wat wel en wat niet mogelijk is.

Cadmus Financial group BV draagt zorg voor uw financieringen!

Wanneer u besluit om geld te gaan lenen wenst u logischerwijs samen te werken met een uiterst betrouwbare partij. Cadmus Financial Group BV is naast een financieel adviesbureau tevens beschikbaar voor het afsluiten van leningen of financieringen van bepaalde zaken. Hierbij kunt u denken aan leningen die de inkoop van uw nieuwe voorraad, kantoorartikelen of vervoersmiddelen mogelijk maken. Wij dragen zorg voor uw eventuele resterende lening en zorgen dat u bij ons een voordeligere lening ontvangt.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk per telefoon of mail. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om onze online contactpagina te raadplegen en uw bericht achter laten. We zullen uw vraag vervolgens zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. 

Vraag direct persoonlijk advies aan

Vrijblijvend en maatwerk advies
Adviesgesprek aanvragen
Cadmus is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van Cadmus Financial Group B.V. KVK 64676722 met AFM vergunningnummer 12046039.