Hypotheken

Zodra u besluit een hypotheek af te gaan sluiten zult u een financiële verplichting voor de lange termijn aangaan. Het is zodoende van belang om een hypotheek te vinden die optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie. Op deze pagina ontdekt u alles wat u moet weten over hypotheken oversluiten! Wij zijn een vooruitstrevend financieel adviesbureau gevestigd in Hoensbroek, maar we zijn werkzaam door heel Nederland. Cadmus Financial Group BV staat voor u klaar met eerlijk, vakkundig en betrouwbaar advies.

25 jaar ervaring Ruim 25 jaar
ervaring
Particulieren en MKB Zowel particulieren alsook kleine MKB kantoren
Groot netwerk Groot netwerk
met vaste partners
Persoonlijk advies aanvragen

Hypotheken oversluiten met succes

Omtrent de keuze van een specifieke hypotheek zijn er diverse aspecten die van belang zijn. Zo dient u rekening te houden met de hoogte, het doel en de looptijd van de desbetreffende hypotheek. Daarnaast is het ook van belang om stil te staan bij de aflossing, fiscale voordelen, hypotheekrente en de mogelijkheden met betrekking tot risicopreventie. Cadmus Financial Group BV begeleidt u graag bij het oversluiten van uw hypotheek. Voorkom financiële risico's en creëer duidelijkheid voor uzelf en uw huidige, maar wellicht ook toekomstige situatie.

Het vinden van een passende hypotheekvorm is voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Uw gezinssituatie kan zowel nu als in de toekomst een belangrijke factor zijn met betrekking tot hypotheken oversluiten. Meer duidelijkheid? Bespreek in samenspraak met uw hypotheekadviseur van Cadmus Financial Group BV uw omstandigheden en wensen met betrekking tot uw hypotheeklooptijd, hypotheekrente en andere relevante factoren. Op deze manier kunt u geheel vertrouwd tot een hypotheekvorm komen die optimaal afgestemd is op uw situatie.

Ontdek de verschillende hypotheekvormen

Er zijn diverse manieren waarop een hypotheekvorm afgelost kan worden. Iedere vorm kan gekenmerkt worden door zijn eigen voor- en nadelen. Welke vorm het meest geschikt is voor u is afhankelijk van uw situatie en wensen. Hieronder volgt een overzicht van onze hypotheekvormen:

Heeft u behoefte aan meer informatie over één of meerdere van de bovenstaande hypotheekvormen? Neem dan gerust contact met ons op!

Raadpleeg hulp bij hypotheken 

Het afsluiten van hypotheken kan op verschillende plaatsen. Het is echter wel van belang om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij. Cadmus Financial Group BV fungeert als financieel adviesbureau en staat garant voor al uw financiële vraagstukken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is zowel mogelijk per telefoon als mail. Ook heeft u de keuze om de online contactpagina te raadplegen. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Lees hier ook meer over onafhankelijk financieel advies voor particulieren!

Vraag direct persoonlijk advies aan

Vrijblijvend en maatwerk advies
Adviesgesprek aanvragen
Cadmus is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van Cadmus Financial Group B.V. KVK 64676722 met AFM vergunningnummer 12046039.