Wie wij zijn 

Cadmus Financial Group BV is actief als financieel advieskantoor. Geheel onafhankelijk bemiddelen wij voor u, zodat u een zo eerlijk mogelijk advies ontvangt. Zo biedt Cadmus Financial Group BV hulp bij het bemiddelen in levens- en schadeverzekeringen, pensioenen, hypotheken en leningen. Cadmus Financial Group BV is actief bij diverse verzekeringsmaatschappijen en banken. Doordat we het aanbod van diverse aanbieders met elkaar kunnen vergelijken is het mogelijk om optimaal maatwerk te leveren. Wij gaan op zoek naar een aanbieder die uitstekend aansluit op uw wensen en behoeften. Met passend advies voor zowel onze zakelijke als particuliere relaties kunnen wij ons onderscheiden van de rest. Middels onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding selecteren wij de beste producten en diensten voor de klant.

25 jaar ervaring Ruim 25 jaar
ervaring
Particulieren en MKB Zowel particulieren alsook kleine MKB kantoren
Groot netwerk Groot netwerk
met vaste partners
Persoonlijk advies aanvragen

Deskundigheid op een breed vlak

Wij staan voor u klaar wanneer het gaat over het aanbieden van deskundig – op uw persoonlijke situatie aangepast – advies. Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen. Wij hebben de mogelijkheid om een compleet overzicht van eventuele risico's te schetsen. Hierbij wordt tevens nadrukkelijk rekening gehouden met de kwaliteit van uw portefeuille. Cadmus Financial Group BV kan zich voorstellen dat u dergelijke zaken bij voorkeur op een vertrouwde locatie bespreekt. Zodoende is het mogelijk om een vrijblijvend gesprek bij u thuis te realiseren. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie.

Onze kwaliteitsaspecten

Hieronder volgen enkele van onze kwaliteitsaspecten waarmee we streng rekening houden met betrekking tot onze dienstverlening: 

Wij adviseren op maat

Wij bieden uitsluitend advies op maat. We zijn namelijk van mening dat u alleen iets heeft aan advies dat optimaal is afgestemd op úw situatie. Het is mogelijk om in samenspraak een inventarisatie te maken van uw wensen, risico's en andere mogelijkheden. Vervolgens zal er een passend en bovendien duidelijk uitgewerkt voorstel opgezet worden waarin we advies bieden over al uw particulieren of zakelijke vraagstukken. Cadmus Financial Group BV fungeert als financiële dienstverlening waarbij de nadruk ligt op persoonlijk contact. 

Meer weten over ons?

Wij begrijpen het als u graag extra aanvullende informatie wilt ontvangen. Kom vandaag nog snel en eenvoudig in contact met Cadmus Financial Group BV. Dit is mogelijk per mail, telefoon of via het contactformulier

Vraag direct persoonlijk advies aan

Vrijblijvend en maatwerk advies
Adviesgesprek aanvragen
Cadmus is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van Cadmus Financial Group B.V. KVK 64676722 met AFM vergunningnummer 12046039.