De diensten van Cadmus Financial Group BV

Als professioneel en onafhankelijk adviesbureau staat Cadmus Financial Group BV garant voor diverse diensten. Wij onderscheiden ons onder andere op diensten gerelateerd aan verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dankzij vele jaren ervaring en een breed netwerk, bestaande uit vaste partners, hebben wij reeds veel particulieren en ondernemers mogen helpen. In veelvoud bieden wij onze diensten aan bij MKB kantoren tot maximaal 10 personen. Met behulp van onze proactieve aanpak en de toepassing van de meest recente kennis en marktontwikkelingen zoeken we doelgericht naar de meest geschikte oplossing voor zowel particulieren als ondernemers. Op deze pagina kunt u kennismaken met een greep uit ons dienstenpakket.

25 jaar ervaring Ruim 25 jaar
ervaring
Particulieren en MKB Zowel particulieren alsook kleine MKB kantoren
Groot netwerk Groot netwerk
met vaste partners
Persoonlijk advies aanvragen

Verzekeringen

Door gebruik te maken van verzekeringen kunt u zichzelf behoeden van extra kosten bij het geval van schade, diefstal of ziekte. Verzekeringen zijn er in tal van verschillende soorten en maten. Het is echter van belang dat u zich uitsluitend verzekerd voor de zaken waarvoor u daadwerkelijk verzekerd dient te zijn. Hierbij is het tevens raadzaam om verzekeringen te vergelijken. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig teveel geld gaat betalen voor uw verzekeringen. Laat u adviseren door Cadmus Financial Group BV, ontdek welke verzekeringen het meest geschikt zijn voor uw situatie én voorkom dat u onnodig teveel gaat betalen.

Lees meer over verzekeringen

Hypotheken

Zodra u een hypotheek besluit af te gaan sluiten zult u gebonden zijn aan een financiële verplichting voor de lange termijn. Het is belangrijk dat een hypotheek aansluit op uw persoonlijke situatie. Zo is het verstandig om rekening te houden met de hoogte, looptijd en het doel van uw hypotheek. Zodra u besluit een hypotheek af te sluiten zult u tevens moeten nadenken over de wijze waarop u deze hypotheek wenst te gaan aflossen en welke fiscale voordelen en hypotheekrente u hierbij kunt verwachten. Het voorkomen van financiële risico's en het creëren van duidelijkheid is hierbij van groot belang.
Cadmus Financial Group BV begeleidt u graag gedurende het oversluiten van een hypotheek. Een passende hypotheek is namelijk voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Ontdek eerst de verschillende hypotheekvormen die er zoal zijn voordat u besluit een hypotheek af te gaan sluiten. 

lees meer over hypotheken

Financieringen

Het lenen van geld is vandaag de dag op steeds meer plekken mogelijk. Door een financiering af te sluiten kunt u ervoor zorgen dat u op zowel korte als lange termijn zaken kunt financieren. Het is hierbij belangrijk om inzicht te krijgen in de hoeveelheid die u daadwerkelijk kunt financieren. Het afsluiten van een financiering die u financieel gezien niet kunt dragen is zodoende ook erg onverstandig. Met behulp van Cadmus Financial Group BV kunt u een bedrag financieren dat perfect aansluit op uw situatie. Ook profiteert u van onze standaard lage rentes en u voorkomt op deze manier de confrontatie met onaangename (financiële) verrassingen.

Lees meer over financieringen

Vraag direct persoonlijk advies aan

Vrijblijvend en maatwerk advies
Adviesgesprek aanvragen
Cadmus is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van Cadmus Financial Group B.V. KVK 64676722 met AFM vergunningnummer 12046039.